Dizajnier

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Tirane, Shqiperi, Shqipëri
Data e skadimit 6 Apr 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Artistik / Kreativ Bashkpunues
Kategoria Art & Dizajn
ID e punës #4431
Data e publikimit 6 Feb 2019 - 14:09
Digital Assist
Adresa Tirane, Shqiperi
Emaili [email protected]
Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

Digital Assist është një kompani italiane që integron aftësitë, CRM digjitale dhe zgjidhjet Përvoja Customer dhe shërbime. Unik në panoramën italiane, është rezultat i një historie sipërmarrëse filloi në vitin 2003 me një përzierje të shërbimeve origjinale dhe ekspertizën që mbështesin transformimin dixhital të CRM dhe funksionimin e shërbimit të klientit. Ndihmuar Digital ofron një sërë shërbimesh -professionali dhe operative - dhe zgjidhjet e teknologjisë që lejojnë bizneset të komunikojnë dhe bashkëveprojnë me klientët përfundimtarë përmes dixhitale, inteligjencës artificiale dhe njeriut. 
Për selinë tonë në Tiranë, ne jemi duke kërkuar për një Junior Visual Designer.

Detyrat dhe Përgjegjësitë

Kandidatët do të jenë të angazhuar në marrëdhënie të ngushtë me ekipin e projektimit për të planifikuar dhe për të përcaktuar përvojat dixhitale, leveraging një gamë të gjerë të ekspertizës duke filluar nga dizajni përsëritje të projektimit të produktit. Përdorimi i aftësive në vizuale, animacion dhe lëvizje për të ndërtuar përvojën që përdoruesit përfundimtarë do të përjetojnë përmes produkteve, shërbimeve, sistemeve dhe markave. 

Funksioni i pozitës është që të punojë çdo ditë në çdo fushë të ekspertizës së tij me ekipin, duke demonstruar një kapacitet për të menaxhuar projektin në çdo fazë të ciklit të jetës si asistent një figurë e lartë në ekip.

Eksperiencat

• Kandidati ideal ka të paktën 1/2 vjet eksperiencë në hartimin e ndërfaqes së përdoruesit dhe në ndërfaqen vizuale për projekte komplekse në fushat e internetit, tabletëve dhe celularëve; 
• Aftësi të shkëlqyeshme në dizajn grafik dhe brendim; 
• Ju keni të kalojë për botën digjitale, do të interesit edhe Social dhe Marketing Digital 
• A ju preferoni për të punuar në ekipe 
• rrjedhshëm anglisht, të shkruar dhe të folur 
• Sketch Knowledge, Photoshop, Illustrator 
njohuri

• themelore të gjuhëve të mëdha dhe teknikat e projektimit Front End (Html, javascript, kornizat kryesore të dizajnit). 
• Njohuria e Indesign, Principit dhe pas Affect konsiderohet një plus

#Marketing