Zdrukthëtar/montues kuzhine

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Schützenwiese 8 9451 Kriessern, Gjermani
Data e skadimit 15 Mar 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Menaxhimi i Detajuar Organizativ Përdorimi i pajisjeve Përgjegjshmëri Planifikim i aktiviteteve Punë ekipore Saktësi
Kategoria Tjera
ID e punës #4223
Data e publikimit 9 Jan 2019 - 18:00
Dietsche Services AG
Adresa Daniel Seitz Personal Schützenwiese 8 9451 Kriessern
Emaili Dietsche Services AG Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

Pritjet tona:

Edukim i jashtëzakonshëm si zdrukthëtar • fleksibil dhe i lëvizshëm • qasje e orientuar ndaj klientëve • besueshmëri dhe elasticitet • i aftë për punë ekipore • posedimi i patent shoferit, kategoria B është avantazh.

 

Ne ofrojmë:

Detyra interesante dhe të larmishme pune. Pagë me nivel mbi mesatare, kosto të lira, dhe mundësi për zhvillim personal e profesional. Nëse është e nevojshme mund të asistojmë në akomodim.

Kjo ofertë ka 3 aplikues dhe është shikuar 345 herë

#Marketing