Punëtor ndihmës

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Friesenheim, Gjermani
Data e skadimit 29 Feb 2020 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Bashkpunues Organizativ
Kategoria Shërbimi ndaj klientit
ID e punës #4575
Data e publikimit 8 Nov 2019 - 15:30
Diamant-Technik Henrici
Adresa Herr Horst Henrici Hauptstrasse 29a 55278 Friesenheim
Emaili Diamant-Technik Henrici Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Kompania jonë ka në treg rreth 27 vite që atëherë është zhvilluar në një operator mbarëkombëtar të shpimit të betonit dhe ofrimit të shërbimeve të përpunimit të betonit, përmes kërkesave dhe projekteve.
  • Ne jemi përherë të përditësuar me mjetet dhe teknikat më modern.
Eksperiencat
  • Kërkojmë një punonjës ndihmës fleksibil dhe entuziast në sektorin e ndërtimtarisë
  • me certifikim, përvojë dhe njohuri në shpimin e betonit.
  • Aftësi të mira në mjeshtëri janë të domosdoshme.
Kjo ofertë ka 3 aplikues dhe është shikuar 510 herë

#Marketing