Punëtor ndihmës

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Friesenheim, Gjermani
Data e skadimit 28 Oct 2018 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Ndërtimtari
ID e punës #3141
Data e publikimit 8 Sep 2018 - 14:44
Diamant-Technik Henrici
Adresa Herr Horst Henrici Hauptstrasse 29a 55278 Friesenheim
Emaili Diamant-Technik Henrici Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

Kompania jonë ka në treg rreth 27 vite që atëherë është zhvilluar në një operator mbarëkombëtar të shpimit të betonit dhe ofrimit të shërbimeve të përpunimit të betonit, përmes kërkesave dhe projekteve.

Ne jemi përherë të përditësuar me mjetet dhe teknikat më modern.

 

Tel.: + 383 49 72 02 99 - Viber

Eksperiencat

Kërkojmë një punonjës ndihmës fleksibil dhe entuziast në sektorin e ndërtimtarisë me certifikim, përvojë dhe njohuri në shpimin e betonit.

Aftësi të mira në mjeshtëri janë të domosdoshme.

Kjo ofertë ka 12 aplikues dhe është shikuar 3,293 herë

#Marketing