Mekanik

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Darmstadt, Gjermani
Data e skadimit 31 Jan 2020 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Instalim - Mirëmbajtje - Riparim
ID e punës #8860
Data e publikimit 10 Oct 2019 - 16:30
Dhillon Family
Adresa North Delta, BC, Canada
Emaili Dhillon Family Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Riparim i automjeteve të zakonshme
  • Riparim I automjeteve të Forcave të Armatosuar Gjermane
  • Kontrollojne dëmtimet e mundshme të automjeteve
Kjo ofertë ka 1 aplikues dhe është shikuar 388 herë

#Marketing