Menaxher i Shitjes

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Bonn, Deutschland, Gjermani
Data e skadimit 15 Feb 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Shitje
ID e punës #4137
Data e publikimit 28 Dec 2018 - 12:30
Deutsche Telekom AG
Adresa Bonn, Germany
Emaili Deutsche Telekom AG Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Përgjegjës për menaxhimin e të gjithë ciklit të shitjes: Fushatë, Lead, dhe Kanalizim - Menaxhimi në mënyrë që të arrihen caqet e dhëna
  • Identifikoni perspektivat duke shfrytëzuar produktin e shkencëtarit / analistit tonë të të dhënave, i cili zhvillon raporte, njohuri, tregime dhe drejtime
  • Burimi i mundësive të reja të shitjes përmes ndjekjes së hyrjes dhe thirrjeve të ftohta në të ardhmen dhe zhvillimit të biznesit të ri nëpërmjet telefonit, emailit dhe mediave
  • Analizimi,identifikimi i kërkesave të konsumatorëve dhe shitjeve të ngushta dhe arritja e objektivave
  • Ndërtimi dhe kultivimi i marrëdhënieve të perspektivës nëpërmjet inicimit të komunikimit dhe kryerjes së ndjekjes së veprimeve në mënyrë te mbylljes se nje kontrate
Eksperiencat
  • Përvojë e bazuar në shitjet dhe menaxhimin e marrëdhënieve me klientët
  • Njohuri të Produkteve të Telekomunikacionit dhe njohuri shumë të mira të familjes së produktit të microsoft Office
  • Njohuri cilësore në lidhje me menaxhimin e të dhënave të konsumatorëve dhe komunikimin me klientët
Kjo ofertë ka 0 aplikues dhe është shikuar 242 herë

#Marketing