Saldues

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni DE, Gjermani
Data e skadimit 28 Sep 2018 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Teknologji
ID e punës #3600
Data e publikimit 9 Aug 2018 - 13:56
Deutsche Bahn AG / DB Zeitarbeit GmbH
Adresa Bahnhofstraße 23 99084 Erfurt Gjermani
Emaili Deutsche Bahn AG / DB Zeitarbeit GmbH Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja https://www.dbzeitarbeit.de/zeitarbeit-de/start/
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Saldimi i konstruksioneve metalike në procesin e saldimit
  • Puna sipas vizatimeve, listave të pjesëve dhe planeve të punës
  • Përpunimi dhe kontrolli i cilësisë se materialeve
Eksperiencat
  • Trajnimi i përfunduar në ndonjë punë metalike
  • Gatishmëria për punë
  • Funksionimi i kujdesshëm dhe i saktë, besueshmëria
  • Fleksibiliteti dhe gatishmëria për të kryer punën me përgjegjesi.

 

Ju ofrojmë:

  • Mundësi për punësim të përhershëm
  • Paketa e pagës e garantuar me marrëveshje kolektive
  • 16 udhëtime falas në vit, pushime dhe bonus për festa.
Kjo ofertë ka 2 aplikues dhe është shikuar 394 herë

#Marketing