Murator

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Berlin, Gjermani
Data e skadimit 15 Mar 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Illustrator Organizativ Përdorimi i pajisjeve Punë ekipore
Kategoria Tjera
ID e punës #4245
Data e publikimit 11 Jan 2019 - 10:00
Deutsche Bahn AG / DB Zeitarbeit GmbH
Adresa Bahnhofstraße 23 99084 Erfurt Gjermani
Emaili Deutsche Bahn AG / DB Zeitarbeit GmbH Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja https://www.dbzeitarbeit.de/zeitarbeit-de/start/
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Performimi i detyrave të muratorit nëpër tunelet ë ndryshme
  • Përformimi i këtyre detyrave të punës në ndërtimet e reja
  • Shërbimi ndaj klientëve tanë
  • Detyra të tjera që përshtaten me natyrën e punës
Eksperiencat
  • Edukim në fushën e ndërtimtarisë, trajnim apo certifikim
  • Posedimi i patent shoferit, kategoria B
  • Përvojë praktike në këtë fushë
  • I aftë për punë ekipore dhe i përpiktë
  • Në gjendje të mirë shëndetësore
Kjo ofertë ka 5 aplikues dhe është shikuar 327 herë

#Marketing