Kuzhinier

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Berlin, Gjermani
Data e skadimit 11 Apr 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Bashkpunues Komunikim
Kategoria Shërbimi ndaj klientit
ID e punës #4477
Data e publikimit 11 Feb 2019 - 13:30
Deutsche Bahn AG / DB Zeitarbeit GmbH
Adresa Bahnhofstraße 23 99084 Erfurt Gjermani
Emaili Deutsche Bahn AG / DB Zeitarbeit GmbH Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja https://www.dbzeitarbeit.de/zeitarbeit-de/start/
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë

Ne po kërkojmë një person punëtor, entuziast dhe me përvojë në përgatitjen e picave. Si picamen ju do jeni përgjegjës për udhëheqjen e stafit të kuzhinës nën udhëheqjen e menaxherit të restorantit dhe të merrni pjesë 100% në aktivitete e përditshme dhe do jeni përgjegjës për trajnimin e stafit të ri. Ne ofrojmë vend të përhershëm pune.

Eksperiencat
  • Preferohet që të jeni së paku 20 vjeç
  • Të keni aftësi udhëheqëse
  • Të jeni i përpiktë dhe efikas
  • Të jeni i aftë të punoni nën presion
  • Të keni aftësi komunikimi interpersonal
Kjo ofertë ka 1 aplikues dhe është shikuar 109 herë

#Marketing