Saldues MAG

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Frankfurt, Gjermani
Data e skadimit 31 Jan 2020 Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Instalim - Mirëmbajtje - Riparim
ID e punës #6353
Data e publikimit 13 Aug 2019 - 16:00
Dethleffs GmbH & Co. KG
Adresa Arist-Dethleffs-Straße 12, 88316 Isny im Allgäu, Germany
Emaili Dethleffs GmbH & Co. KG Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
 • Ju jeni pergjegjes per saldimin e pjeseve metalike sipas skicimeve
 • Cdo saldim MAG duhet te mbeshtetet ne specifikimet dhe skicimet inxhinierike
 • Riparimi i gabimeve me permasa 2-10 mm
 • Inspektoni punet e kryera
 • Mirembani pajisjet tuaja
Eksperiencat
 • Trajnim ne sektorin e metalurgjise
 • Pervoje pune ne sektorin e ngjashem
 • Certifikim per saldimin MAG
 • Keni njohuri ne rregullimin e pajisjeve salduese
 • Punoni kujdesshem ne baze te skicimeve
 • Jeni i gatshem te punoni me skicime inxhinierike
Kjo ofertë ka 0 aplikues dhe është shikuar 327 herë

#Marketing