Asistente dentare

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Tirane, Shqipëri
Data e skadimit 9 Oct 2019 Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Administrativ Analitik Ballafaqimi me të tjerët Dëgjim Komunikim Kujdesshmëri Mikpritje Mirëmbajtje Saktësi
Kategoria Shëndetësi
ID e punës #7869
Data e publikimit 12 Sep 2019 - 12:30
DENTAL GB
Adresa Tirane
Emaili [email protected]
Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

Giovanni Bona Dental Clinics - Bulevardi ”Deshmoret e Kombit” Kullat binjake, Tirane

Kërkojme një asistente dentare, kandidatët duhet të kenë përvojë ndihme në të gjitha degët e stomatologjisë.

Eksperiencat

•Kualifikimi profesional si asistente dentare (me certifikim të rregullt)
•Përvojë e konsoliduar (mbi 5 vjet) si asistent i praktikës dentare,
•Njohuri të shkëlqyeshme të procedurave të sterilizimit të instrumenteve.
•Përdorimi i mirë i mjeteve informatike
•Prirja te shkëlqyer ndaj marrëdhënieve njerëzore, puna ne ekip dhe dinamizmi plotësojnë profilin që ne po kërkojmë.
•Disponibiliteti për të punuar sipas turneve nga e hëna deri të dielën.
•Koha e punës: Full time.

Jeni te lutur te aplikoni duke derguar CV tuaj tek emaili: [email protected]

#Marketing