Zdrukthëtar

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Oslo, Norvegji
Data e skadimit 22 Jul 2020 Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Tjera
ID e punës #10467
Data e publikimit 8 May 2020 - 11:36
Den Norske Opera&Ballet
Adresa Kirsten Flagstads pl. 1 N-0150 Oslo
Emaili Den Norske Opera&Ballet Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

Ne kërkojmë për punonjës të angazhuar që është i kualifikuar në punë zdrukthëtarie dhe që ka gatishmëri për t’u zhvilluar. Më fjalë të tjera po kërkojmë një kandidat që është në gjendje të sfidojë veten në mënyrë profesionale.

Detyrat dhe Përgjegjësitë

Kërkojmë që të keni ndonjë çertifikim në zdrukthëtari apo ndonjë fushë tjetër të ngjashme.

Eksperiencat
  • I strukturuar
  • Me vetë iniciativë
  • Bashkëpunues
  • I gatshëm për të mësuar gjëra të reja
  • Kreativ
  • Industrial
  • I saktë
Kjo ofertë ka 2 aplikues dhe është shikuar 226 herë

#Marketing