Patrullues (4 Pozita)

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Prishtinë, Kosovë
Data e skadimit 13 Jul 2018 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Administrat
ID e punës #3615
Data e publikimit 1 Jul 2018 - 02:20
Delta Security
Adresa Prishtinë ,Kosove
Emaili [email protected]
Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

ONKURS – VENDE TE LIRA PUNE

Kompania  e Sigurimit Fizik “DELTA Security” Sh.p.k ofron mundësi afat-gjatë të punësimit, perspektivë për karrierë, avancim personal dhe kushte te mira pune.

Ne kërkojmë kandidatë për të plotësuar pozitat vijuese në Prishtinë:

- Oficer Patrullues për Prishtinë  –  4 Pozita

Eksperiencat

- Te kenë te përfunduar minimum shkollën e mesme, shkollimi superior i preferuar;
- Përvoja e punës në lëmin e Sigurimit e preferuar;
- Mos të kenë qenë të dënuar apo ndjekur penalisht;
- Aftësi të shkëlqyeshme të komunikimit, raportimit dhe qasjes në punë;
- Aftësi për të punuar në situata stresuese;
- Aftësi për të punuar i pavarur si dhe në punë ekipore në ambient dinamik
- Të jenë të licencuar nga Ministria e Punëve të Brendshme për Sigurim Themelor.


Kandidatët duhet të kenë:
- Patentë shoferi valid, kategoria B;
- Përvojë të mirë në vozitje dhe njohuri për makina;


Kandidatët e interesuar mund të lajmërohen çdo ditë pune nga ora 9:00 në zyrën Qendrore të kompanisë, adresa: Rr. Enver Maloku nr. 108/1 Bregu i Diellit (në objektin  Furra Qerimi  1, kati III-të), Prishtinë, apo ti dërgoni CV-të përmes postës elektronike në e-mail adresën: [email protected]

Afati për aplikim është i hapur nga data 29.06.2018 deri me datën 13.07.2018, nga ora 09:00 deri 17:00.
JU MIREPRESIM!

#Marketing