Kopshtar/e

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Delta, BC Kanada, Kanada
Data e skadimit 31 Jan 2020 Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Tjera
ID e punës #7823
Data e publikimit 11 Sep 2019 - 14:30
Delta Golf Club
Adresa Delta, BC Kanada
Emaili Delta Golf Club Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Mbjellja e luleve dhe bimëve të tjera, krasitja, shartimi, heqja e luleve të ngordhura,përzierja dhe përgatitja e insekticideve dhe produkteve të tjera për trajtimin e dëmtuesve
  • Sigurimi që të gjitha bimët të qëndrojnë të shëndetshme dhe të ujitur
Kjo ofertë ka 0 aplikues dhe është shikuar 159 herë

#Marketing