Zdrukthëtar

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Edmonton, Kanada
Data e skadimit 28 Jun 2020 Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Ndërtimtari
ID e punës #10396
Data e publikimit 24 Apr 2020 - 15:25
Delnor Construction Canada
Adresa 3609 – 74 Avenue Edmonton, AB T6B 2T7
Emaili Delnor Construction Canada Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë

Detyra juaj është montimi i dyerve dhe dritareve. Krijimi i kornizave të drurit sipas specifikimeve inxhinierike është një detyrë tjetër e cila ka rëndësi të madhe tek ne. Aktivitetet që kanë rëndësi esenciale janë matja, prerja, formësimi, montimi i pjesëve etj

Eksperiencat

Kandidati ideal duet të ketë njohuri të mira të gjuhës angleze. Punëdhënësi kërkon që krahas përvojës të jeni i certifikuar si zdrukthëtar. Edukimi në shkollimin e lartë është avantazh. Kërkohet që të keni përvojë paraprake 3-5 vjet pune.

Kjo ofertë ka 0 aplikues dhe është shikuar 209 herë

#Marketing