Ngjyrosës

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Alte Römerstraße 5 56154 Boppard-Buchholz, Gjermani
Data e skadimit 15 Mar 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Bashkpunues Komunikim Kryerja e shumë punëve në të njëjtën kohë Organizativ
Kategoria Tjera
ID e punës #4249
Data e publikimit 11 Jan 2019 - 14:00
DEISEN GmbH
Adresa Alte Römerstraße 5 56154 Boppard-Buchholz
Emaili DEISEN GmbH Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Performimi i pavarur i të gjitha aktiviteteve të mundshme të punës duke u bazuar në natyrën e saj
  • Kontrolli i cilësisë së detyrave të performuara
  • Sigurimi i implementimit të specifikave të punëve
  • Përgjegjësia personale për materialet e punës dhe menaxhimi i tyre
  • Vetëmenaxhimi i materialit dhe mirëmbajtja e mjeteve të punës
Eksperiencat
  • Edukim si ngjyrosës, ngjyrosës industrial, apo ngjyrosës në sektorin e ndërtimtarisë
  • Performancë e pavarur dhe e strukturuar e punëve
  • Përvojë dhe njohuri në këtë fushë
  • Fleksibël dhe komunikativ
  • Posedim i patent shoferit, kategoria B
Kjo ofertë ka 0 aplikues dhe është shikuar 216 herë

#Marketing