Ndihmës kuzhinier

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni DE, Gjermani
Data e skadimit 1 Oct 2018 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Ushqim
ID e punës #2835
Data e publikimit 12 Aug 2018 - 07:00
DEICHMANN-Gruppe
Adresa Deichmannweg 9, 45359 Essen
Emaili DEICHMANN-Gruppe Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja www.deichmann.com
Rrjetet
Përshkrimi

Ne ju ofrojmë: një punë të qëndrueshme në një kompani stabile, klimë të mirë pune dhe ekip i motivuar, sistem i mirë i pagës dhe shërbime të mira sociale

Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Përgatitja e ushqimeve të ftohta (mëngjes, sallata, desert)
  • Pastrimi dhe mirëmbajtja e enëve dhe gotave
  • Pastrimi i kuzhinës
  • Shpërndarja e ushqimit
Eksperiencat
  • Përvojë në gastronomi
  • Angazhim dhe fleksibilitet
Kjo ofertë ka 27 aplikues dhe është shikuar 2,723 herë

#Marketing