Konsultantë në filialet tona

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Koln, Gjermani
Data e skadimit 30 Nov 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Shërbimi ndaj klientit
ID e punës #6288
Data e publikimit 22 Jul 2019 - 11:30
DB Privat - und Firmenkundenbank AG
Adresa Bonn, Deutschland
Emaili DB Privat - und Firmenkundenbank AG Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Dhënia e këshillave
  • Ofrimi i shërbimit të shkëlqyeshëm
Eksperiencat
  • Edukimi
  • Përvoja paraprake si konsultant i financave
  • Avantazh nëse jeni i çertifikuar si konsultant
  • Aftësi për të ofruar shërbim të jashtëzakonshëm
  • Njohuri në numra dhe saktësi
  • Aftësi bashkëpunuese
Kjo ofertë ka 1 aplikues dhe është shikuar 287 herë

#Marketing