Menaxher i ushqimit

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Hamburg-, Gjermani
Data e skadimit 30 Nov 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Ushqim
ID e punës #7153
Data e publikimit 1 Jul 2019 - 16:30
DAT BACKHUS /Heinz Bräuer GmbH & Co
Adresa Hamburg-Gjermani
Emaili DAT BACKHUS /Heinz Bräuer GmbH & Co Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Përgjegjësi te përgjithshme për zonën e ngrënies
  • Njohjen dhe zbatimin e  trendeve
  • Mirëmbajtjen e recetave
  • Trajnimin e stafit të shitjes
  • Planifikimi dhe zbatimi i promovimeve,shitjeve të veçanta dhe hotelierike
  • Njohje te gjuhes gjermane 
Kjo ofertë ka 2 aplikues dhe është shikuar 272 herë