Ndihmës bojaxhi

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni DE, Gjermani
Data e skadimit 6 Oct 2018 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Ndërtimtari
ID e punës #2834
Data e publikimit 17 Aug 2018 - 12:57
Dahmen Personalservice GmbH
Adresa Düsseldorf Nordrhein-Westfalen
Emaili Dahmen Personalservice GmbH Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

Ne ju ofrojmë:
• Punësim të shpejtë pa komlikime
• Kontratë pune të përhershme
• Shtesa për festa dhe për pushim vjetor
• Pagesë e saktë dhe korrekte
• Pushim vjetor deri 30 ditë në vit, etj

Detyrat dhe Përgjegjësitë

• Aktivitete të zakonshme të ngjyrosjes
• Lyerje e brendshme, ngjyrosje
• Riparime të ndryshme
• Renovime dhe sanime
• Mirëmbajtja e punishtes

Eksperiencat

• Përvojë pune
• Patentë shoferi klasa B, e dëshirueshme por jo e domosdoshme
• Fleksibilitet dhe punë në ekip

Kjo ofertë ka 51 aplikues dhe është shikuar 3,873 herë

#Marketing