Agjent i shitjes

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Prishtinë, Kosovë
Data e skadimit 13 Mar 2018 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Shitje
ID e punës #3119
Data e publikimit 7 Mar 2018 - 10:30
Cortex-S shpk
Adresa Istog, Kosovë
Emaili [email protected]
Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

Cortex-S shpk me seli ne Istog ka hapur konkurs për të plotësuar ekipen e saj. Nëse ju jeni person energjik dhe keni vizion, atëherë ju ftojmë që të bëheni pjese e kompanisë tonë.

Detyrat dhe Përgjegjësitë
 • Prezantimi dhe shitja e produkteve të kompanisë
 • Zbaton planin e parashikuar të shitjes
 • Analizon prezencën e produkteve në treg
 • Përcjell konkurrencën në treg
 • Prezanton risitë dhe qëndrimet e kompanisë
 • Realizon të gjitha komunikimet me klientë
 • Raporton në baza ditore në departamentin e shitjes
 • Të jetë në gjendje për të maksimizuar produktivitetin dhe efikasitetin si dhe arritjen e objektivave te caktuara të shitjes
 • Realizon detyra tjera sipas kërkesës së departamentit të shitjes
Eksperiencat
 • Te jete rezident ne lokacionin e cekur
 • Diplomë e shkollës së mesme (Fakulteti është përparësi)
 • Përvojë pune së paku një vit në shitje ne lokacionin e kerkuar
 • Të ketë patentë shoferin kat. B
 • Të ketë njohuri elementare kompjuterike si dhe i gatshëm për tu aftësuar në programet kompjuterike të aplikueshme në kompani (MS Word, Excel, Internet etj)
 • Aftësi të shkëlqyeshme komunikimi
 • Aftësi të shkëlqyera të shitjes dhe negocimit
 • Të jetë në gjendje të punojë në mënyrë të pavarur apo ne grup
 • Të jetë fleksibil dhe t'u përgjigjet pozitivisht ndryshimeve

 

Procesi i aplikimit:

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë përmes e-mailit: [email protected] ose kontaktoni ne: 045 900 757Konkursi është i hapur nga data 06.03.2018 – 13.03.2018

#Marketing