Recepcionist / e

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Saint-Jean-sur-Richelieu QC, Kanada
Data e skadimit 31 Aug 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Analizë Ballafaqimi me të tjerët Dëgjim Komunikim Mikpritje Organizativ Përdorimi i pajisjeve Përgaditje Saktësi Zgjidhja e problemeve Zhvillim i planit
Kategoria Administratë
ID e punës #6906
Data e publikimit 12 Jun 2019 - 13:00
CORPORATION DU FESTIVAL DE MONTGOLFIÈRES DE SAINT-JEAN-SUR-RICHELIEU INC.
Adresa Saint-Jean-sur-Richelieu QC
Emaili CORPORATION DU FESTIVAL DE MONTGOLFIÈRES DE SAINT-JEAN-SUR-RICHELIEU INC. Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Eksperiencat
  • Kërkojmë recepcionist / e qe ka njohuri te shkelqyera ne te folur dhe te shkruar te gjuhes angleze dhe frenge.
  • Eksperienca e punës konsiderohet aset.
  • Kërkohet qertifikimë apo diploma minimalisht të shkollës se mesme.
  • Ne ju ofrojmë kontrat pune me 40 orë ne javë.
  • Kandidati duhet te jetë fleksibil.
Kjo ofertë ka 0 aplikues dhe është shikuar 123 herë

#Marketing