Punëtor ndërtimi

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni 75 Thornhill St, Morden,, Kanada
Data e skadimit 31 Jul 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Dëgjim Komunikim Kujdesshmëri Përgaditje
Kategoria Ndërtimtari
ID e punës #6323
Data e publikimit 16 May 2019 - 12:00
Cornerstone Construction.
Adresa 75 Thornhill St, Morden, MB R6M 1P2, Kanada
Emaili Cornerstone Construction. Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

Cornerstone aktualisht është aktualisht në kërkim të Punëtorëve të Ndërtimit me njohuri dhe përvojë paraprake. Të gjitha shërbimet e kërkuara do të ofrohen për klientët komercial dhe rezidencial, sipas udhëzimeve të mbikëqyrësit / përgjegjësit tuaj.

Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Të jeni në gjendje për të ndihmuar mbikqyrësin
  • Ndihmoni me punë të posaçme të ndërtimit
  • Të jeni i përgjegjshëm, dhe i besueshëm
  • Të jeni i gatshëm për të mësuar nga të tjerët
  • Duhet të jeni i aftë të dëgoni raporte kur kjo kërkohet
Eksperiencat
  • Minimum 2 vjet përvojë në industrinë e ndërtimit
  • Duhet të posedoni patent shoferin
Kjo ofertë ka 1 aplikues dhe është shikuar 250 herë

#Marketing