Mekanik

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Hawkesbury, Kanada
Data e skadimit 31 Jul 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Ballafaqimi me të tjerët Dëgjim Kujdesshmëri Përfshirja Përgaditje
Kategoria Automobilizëm
ID e punës #6339
Data e publikimit 16 May 2019 - 20:00
Contak Staffing
Adresa 34 Main St E #201, Hawkesbury, ON K6A 1A3.
Emaili Contak Staffing Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

Pozicioni është i vendosur në Prescott Russel, Ontarion Lindore

Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Të veprojë në sistemin e kontrollit dhe të kryejë mirëmbajtjen e uzinës (rutina e përditshme)
  • Vëzhgon mirëmbajtjen mekanike të makinave dhe automjeteve (niveli i vajit, temperatura e motorit, niveli i presionit, lubrifikimi, etj)
  • Riparimi i makinerive dhe automjeteve kur është e nevojshme (zëvendësoni motorët elektrikë, sistemet e dështuara të rivendosjes etj)
  • Riparimi i përpiktë i pajisjeve të tjera (pompës, tubacionit, sistemit hidraulik, motorit elektrik, valvulës, gjeneratorit...)
  • Ruani inventarin e pjesëve të përditësuara dhe të porositni pjesë shtesë kur konsiderohet e nevojshme
  • Mirëmbajtja e përgjithshme e lokalit
  • Detyra të tjera (në varësi të përvojës) sipas nevojës
Kjo ofertë ka 0 aplikues dhe është shikuar 101 herë

#Marketing