Kuzhinier

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni 3330 Fairlight Drive, Saskatoon, SK S7M 3Y4, Kanada
Data e skadimit 31 Jul 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Dëgjim Komunikim Kujdesshmëri Përgaditje
Kategoria Restaurant
ID e punës #6452
Data e publikimit 21 May 2019 - 16:00
Confederation INN
Adresa 3330 Fairlight Drive, Saskatoon, SK S7M 3Y4
Emaili Confederation INN Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Trajnimi profesional si kuzhinier
  • Të shijoni ushqimin
  • Përvojë në kuzhinë
  • Përceptim i shpejtë dhe punë e pastër
  • I aftë të punoni në ekip, fleksibil dhe i besueshëm
Kjo ofertë ka 0 aplikues dhe është shikuar 135 herë

#Marketing