Roje Sigurimi

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Woodbridge, Kanada
Data e skadimit 31 Jan 2020 Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Sigurim
ID e punës #7872
Data e publikimit 12 Sep 2019 - 15:30
Condor Security
Adresa Woodbridge, ON Kanada
Emaili Condor Security Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

Ofrojmë:

Pagë prej 14-18 euro për orë për 40 orë pune

Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Operoni pajisjet e dhomës së kontrollit të sigurisë
  • Zbatimi i rregulloreve për të ruajtur rendin dhe për të zgjidhur konfliktet dhe për të monitoruar aktivitetet e vendosjes
Eksperiencat
  • Gjuha Angleze
  • Nuk kërkohet diplome ose çertifikatë
  • Nuk kërkohet eksperienca të mëhershme
Kjo ofertë ka 1 aplikues dhe është shikuar 191 herë

#Marketing