Agjet i shites

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Prishtinë, Kosovë
Data e skadimit 28 Feb 2018 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Shitje
ID e punës #2943
Data e publikimit 4 Feb 2018 - 12:45
Comex L.L.C
Adresa Prishtinë, Kosovë
Emaili [email protected]
Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

COMEX L.L.C shpall konkurs per (Agjet i shites) ne sallone bukurie dhe kozmetika ne gjithe Kosoen, me produkte te brandit PASTEL cosmetics & make-up, si dhe produkte tjera kozmetike, perparesi kane ata me pervoje pune ne kete drejtim, per me shume dergo CV ne e-mail,

#Marketing