Roje sigurimi

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Prince George, BC, Kanada
Data e skadimit 29 Feb 2020 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Sigurim
ID e punës #9777
Data e publikimit 26 Nov 2019 - 11:15
College of New Caledonia
Adresa 3330 22 Ave, Prince George, BC V2N 1P8, Canada
Emaili College of New Caledonia Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
 • Bllokoni të gjitha dyert, dritaret dhe portat në kohën e kërkuar.
 • Hapni klasat, dyert dhe portat kur udhëzohen dhe në kohën e specifikuar.
 • Merrni pjesë në hyrjen kryesore në kohën e caktuar.
 • Bëni raunde dhe përdorni orën e sigurisë.
 • Ndihmoni publikun me udhëzime, etj.
 • Jini të vëmendshëm për të parandaluar humbjen ose dëmtimin e zonave të larta të sigurisë, d.m.th. Qendra e Kompjuterave, Laboratorëve, A / V, Biblioteka, Libraria, Zyrat;
 • Regjistroni dhe raportoni të gjitha mosfunksionimet dhe riparimet;
 • Mbani  shënime, shkrime, informacione dhe raporte për prenotimin e dhomës.
Eksperiencat
 • Two or more years related experience or completion of relevant security courses with one year minimum relevant experience.
 • Minimum Level 2 Occupational First Aid Ticket is required.
 • Must be bondable.
 • Must possess a valid minimum class 5 driver’s licence.
 • Good communication (oral and written) and public relations skills are required.
 • Basic security training certification required.
 • Must possess a working knowledge of computers (email, MS Office, etc.).
Kjo ofertë ka 5 aplikues dhe është shikuar 473 herë