Saldues

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni 259 Reliable Lane Timmins,, Kanada
Data e skadimit 16 Jul 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Ballafaqimi me të tjerët Bashkim i paisjeve Bashkpunues Dëgjim Komunikim Kujdesshmëri Përfshirja
Kategoria Instalim - Mirëmbajtje - Riparim
ID e punës #6328
Data e publikimit 16 May 2019 - 14:00
CMS Mechanical
Adresa 259 Reliable Lane Timmins, ON P4N 7W7
Emaili CMS Mechanical Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

Ja mundësia për të punuar me një kompani lidere në industri. Ne ofrojmë mundësi punësimi për salduesit ekspertë.  Vendi i punës do jetë në Ontarion Veriore.

Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Jetë i aftë të lexojë skicimet inxhinierike dhe printimet blu
  • Jetë i njohur me teknikat e saldimit
  • Jetë i angazhuar në sigurinë në vendin e punës, bejë mirëmbajtjen rutinore
  • Jetë i gatshëm për të gjitha detyrat e punës të kësaj natyre
Eksperiencat
  • Ketë përvojë paraprake në saldim së paku 2 vite
Kjo ofertë ka 0 aplikues dhe është shikuar 158 herë

#Marketing