Shofer

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni FI, Finland
Data e skadimit 27 Sep 2020 Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Tjera
ID e punës #10549
Data e publikimit 27 Jul 2020 - 16:00
Click-Hp
Adresa Finlandë
Emaili Click-Hp Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja www.click-hp.fi
Rrjetet
Përshkrimi

Ne po kërkojmë për një shofer të kamionëve, eskavatorëve për klientin tonë që operon në Finlandën Jugperëndimore

Nëse ju mendoni se jeni kandidati i duhur për këtë vend punë atëherë plotësoni aplikacionin.

Ju lutem na informoni së saktë lidhur me veten tuaj dhe aftësitë tuaja.

Eksperiencat

Ne kërkojmë që aplikantët të kenë përvojë paraprake në këtë fushë, kategorinë C të patënt shoferit dhe njohuri të sigurisë në komunikacion.

Kjo ofertë ka 0 aplikues dhe është shikuar 63 herë