Punëtor për gropim

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni FI, Finland
Data e skadimit 25 Oct 2018 Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Ndërtimtari
ID e punës #3351
Data e publikimit 5 Sep 2018 - 13:12
Click-Hp
Adresa Finlandë
Emaili Click-Hp Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja www.click-hp.fi
Rrjetet
Përshkrimi

Klienti ynë po kërkon për një kandidat të kualifikuar për gropimin e tokës për projektet tona të reja ndërtimore. Ky vend punë është i disponueshëm për një kontratë afatgjate. Puna përfshin kryesisht gropimin e tokës dhe zhvendosjen e gurëve dhe materialeve tjera.

Eksperiencat

Aplikantët preferohet të kenë përvojë në punimin e gurit. Inxhinieria civile është avantazh. Si rrjedhojë ne kërkojmë posedimin e patent shoferit. Ne kërkojmë një kandidat energjik dhe spontan dhe dikë që është në gjendje të mirë fizike.

Nëse ndiheni se jeni personi i duhur për këtë vend pune aplikoni pa hezitim.

Kjo ofertë ka 6 aplikues dhe është shikuar 1,644 herë

#Marketing