Punëtor ndërtimi

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni FI, Finland
Data e skadimit 4 Nov 2018 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Ndërtimtari
ID e punës #2977
Data e publikimit 15 Sep 2018 - 07:00
Click-Hp
Adresa Finlandë
Emaili Click-Hp Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja www.click-hp.fi
Rrjetet
Përshkrimi

Ne po kërkojmë për një punëtor ndërtimi për klientin tonë në zonën e Tampere. Kjo marrëdhënie pune zgjat dy muaj me mundësi vazhdimi. Orari i punës në javë është 40 orë dhe fillon në orën 07.00 dhe përfundon në orën 15.30.

Detyrat dhe Përgjegjësitë

Detyrat e punës përfshijnë tërësi aktivitetesh në fushën e ndërtimtarisë.

Eksperiencat
  • Kenë përvojë apo kualifikim në ndërtimtari
  • Jenë energjik dhe një qasje pozitive ndaj punës
  • Jenë të zellshëm

Ky vend punë do të plotësohet sapo të gjendet kandidati i duhur, prandaj mos pritni aplikoni që tani sepse ju mund  të jeni ky person.

Kjo ofertë ka 15 aplikues dhe është shikuar 788 herë

#Marketing