Ndërtimtari (Punëtor për gropim)

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Frankfurt, Gjermani
Data e skadimit 31 Jan 2020 Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Ndërtimtari
ID e punës #6403
Data e publikimit 14 Aug 2019 - 13:30
Click-Hp
Adresa Finlandë
Emaili Click-Hp Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja www.click-hp.fi
Rrjetet
Përshkrimi
  • Klienti ynë po kërkon për një kandidat të kualifikuar për gropimin e tokës për projektet tona të reja ndërtimore. Ky vend punë është i disponueshëm për një kontratë afatgjate. Puna përfshin kryesisht gropimin e tokës dhe zhvendosjen e gurëve dhe materialeve tjera.
  • Aplikantët preferohet të kenë përvojë në punimin e gurit. Inxhinieria civile është avantazh. Si rrjedhojë ne kërkojmë posedimin e patent shoferit. Ne kërkojmë një kandidat energjik dhe spontan dhe dikë që është në gjendje të mirë fizike.
  • Nëse ndiheni se jeni personi i duhur për këtë vend pune aplikoni pa hezitim.
Kjo ofertë ka 2 aplikues dhe është shikuar 584 herë

#Marketing