Moler

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Frankfurt, Gjermani
Data e skadimit 31 May 2019 Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Instalim - Mirëmbajtje - Riparim
ID e punës #5000
Data e publikimit 14 Mar 2019 - 16:00
Click-Hp
Adresa Finlandë
Emaili Click-Hp Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja www.click-hp.fi
Rrjetet
Përshkrimi

Klienti ynë po kërkon për një kandidat të kualifikua për të punuar si moler për sezonën e verës. Puna përfshin aktivitetet ngjyrosëse në terren.Ne presim nga kandidatët që të kenë qasje pozitive ndaj punës dhe fleksibilitet sa i përket orarit të punës. Ne e çmojmë përvojën paraprake në këtë pozitë. Posedimi i patent shoferit do të ishte avantazh.Nëse mendoni se jeni personi i duhur për këtë vend pune ju lutem aplikoni që tani.Ju lutem të keni parasysh që në aplikacion për përfshini të dhëna sa më të saktë rreth jush dhe aftësive tuaja.

Kjo ofertë ka 2 aplikues dhe është shikuar 275 herë

#Marketing