Mbikqyrës(Ndërtimtari)

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Bremen, Gjermani
Data e skadimit 12 Oct 2019 Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Bashkpunues Komunikim Organizativ Punë ekipore
Kategoria Ndërtimtari
ID e punës #6914
Data e publikimit 12 Jun 2019 - 14:30
Click-Hp
Adresa Finlandë
Emaili Click-Hp Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja www.click-hp.fi
Rrjetet
Përshkrimi

Ne ofrojmë:

  • Detyra interesante pune
  • Punësim të përhershëm
  • Pagë konkurruese
  • Punë në një kompani të qëndrueshme
Eksperiencat
  • Kualifikim në fushën e ndërtimtarisë
  • Përvojë paraprake së paku 2 vite
  • Qasje në cilësi
  • Qasje të përgjegjshme kundrejt punës
  • Aftësi organizative dhe komunikative
Kjo ofertë ka 1 aplikues dhe është shikuar 152 herë

#Marketing