Hidraulik

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Munich, Gjermani
Data e skadimit 29 Feb 2020 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Instalim - Mirëmbajtje - Riparim
ID e punës #6401
Data e publikimit 22 Nov 2019 - 16:00
Click-Hp
Adresa Finlandë
Emaili Click-Hp Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja www.click-hp.fi
Rrjetet
Përshkrimi
  • Klienti ynë po kërkon për hidraulikë të kualifikuar dhe të motivuar.
  • Ky vend pune bazohet në punësim të përhershëm për kandidatin e duhur.Ne kërkojmë që të keni kualifikim si hidraulik, disa vite përvojë pune dhe ndonjë trajnim shtesë.
  • Kërkohen që të keni aftësi menaxheriale dhe planifikuese gjithashtu.
  • Është e nevojshme edhe posedimi i patent shoferit.
  • Kjo është një mundësi e shkëlqyer për të filluar karrierë në një kompani e cila është në rritje e sipër dhe ofron një stabilitet në kontekstin e punësimit.
Kjo ofertë ka 1 aplikues dhe është shikuar 482 herë

#Marketing