Asistent Menaxheri

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Peterborough ON, Kanadë
Data e skadimit 4 May 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Administrativ Bashkpunues Organizativ
Kategoria Administratë
ID e punës #4786
Data e publikimit 4 Mar 2019 - 12:00
Cleo
Adresa Abbotsford BC
Emaili Cleo Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

Kerkojmë ndihmës lider ne dyqan për të maksimizuar fitimet nga arritjet e shitjes, duke siguruar shërbime të shkëlqyera të konsumatorëve.

Eksperiencat

• Ofron shërbime të shkëlqyera ndaj konsumatorëve dhe një atmosferë të rehatshme.
• Ndihmon drejtuesin e dyqanit.
• Kontrollon inventarin, duke siguruar të gjithë konsumatorët të marrin shërbime të shkëlqyera
• Mirëmban standardet ne dyqan duke siguruar saktësi ndaj konsumatorit
• Ruan pamjen e dyqanit duke siguruar mallin te jetë i pastër.
• Pervoj pune 1 – 2 vjet minimalisht
• Diploma e shkollës se mesme

Kjo ofertë ka 0 aplikues dhe është shikuar 116 herë

#Marketing