Asistent menaxheri

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Calgary AB, Kanadë
Data e skadimit 1 May 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Bashkpunues Organizativ
Kategoria Administratë
ID e punës #4764
Data e publikimit 1 Mar 2019 - 16:00
Cleo
Adresa Abbotsford BC
Emaili Cleo Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi
  • Kerkojmë ndihmës lider ne dyqan për të maksimizuar fitimet nga arritjet e shitjes, duke siguruar shërbime të shkëlqyera të konsumatorëve.
Eksperiencat
  • Ofron shërbime të shkëlqyera ndaj konsumatorëve dhe një atmosferë të rehatshme.
  • Ndihmon drejtuesin e dyqanit.
  • Kontrollon inventarin, duke siguruar të gjithë konsumatorët të marrin shërbime të shkëlqyera
  • Mirëmban standardet ne dyqan duke siguruar saktësi ndaj konsumatorit
  • Ruan pamjen e dyqanit duke siguruar mallin te jetë i pastër.
  • Pervoj pune 1 – 2 vjet minimalisht
  • Diploma e shkollës se mesme
Kjo ofertë ka 0 aplikues dhe është shikuar 82 herë

#Marketing