Recepsionist/e

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Frankfurt, Gjermani
Data e skadimit 29 Feb 2020 Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Administratë
ID e punës #6405
Data e publikimit 18 Nov 2019 - 10:30
Cleary Gottlieb Steen & Hamilton LLP
Adresa Neue Mainzer Str. 52, 60311 Frankfurt am Main Gjermani
Emaili Cleary Gottlieb Steen & Hamilton LLP Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja https://www.clearygottlieb.com//
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Mirëmbajtjen e pastër të hapësirës
  • Pjesëmarrjen në konferenca dhe organizime
  • Operimin me telefon
  • Procesimin e rezervimeve, dërgesave, postës dhe porosive
  • Mbështetjen e punëdhënësve dhe musafirëve
  • Detyrat tjera administrative
Kjo ofertë ka 1 aplikues dhe është shikuar 517 herë

#Marketing