Shitëse në dyqan

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Prishtinë, Kosovë
Data e skadimit 15 Nov 2018 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Shitje
ID e punës #3871
Data e publikimit 2 Nov 2018 - 17:59
City Shop
Adresa Prishtinë
Emaili [email protected]
Uebfaqja https://www.cityshop.com.cn/
Rrjetet
Përshkrimi

Kompania Cityshop shpall vend të lirë pune për:

Call Agent/e - Shitese ne dyqan

Detyrat dhe Përgjegjësitë
 • Pranimi i thirrjeve të klientëve në qendrën e thirrjeve
 • Monitorimi i reklamave në TV
 • Prezantimi i produkteve te Cityshop dhe shitja e tyre tek klientët
 • Evidentimi i porosive
 • Pritja dhe shërbimi ndaj klienteve ,shitjen e produkteve
 • Respektimi i manualit të punës
 • Raportimi te stafi menaxhues
Eksperiencat
 • Të ketë përvojë pune
 • Të jetë komunikativ/e dhe dinamik/e
 • Të ketë fleksibilitet në orar
 • Njohuri bazike në kompjuter
 • Të ketë aftësi organizimi dhe të jetë e motivuar për punë.

  Preferohet pervoje pune ne Call Center –Teleshoping

  CV-në tuaj mund ta dërgoni në:  [email protected]

  Vlen deri me : 15 nentor 2018

#Marketing