Shitës/e

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Karlsruhe, Gjermani
Data e skadimit 31 Jan 2020 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Komunikim
Kategoria Shitje
ID e punës #7623
Data e publikimit 21 Oct 2019 - 13:15
Chrono 24
Adresa Karlsruhe
Emaili Chrono 24 Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Kontrollim i cmimeve afër produkteve për shitje
  • U shpjegon klientëve cilësinë e produktit, duke qenë i aftë të bind ata për blerje
  • Përfundimi i tërë përpunimit të porosive nga hetimi deri në faturim
Eksperiencat
  • Kurs për shitje
  • I shkathët në komunikim
  • Njohuri të mjaftueshme për komunikim në gjuhën gjermane
Kjo ofertë ka 0 aplikues dhe është shikuar 380 herë