Kuzhinier në hotel

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Holtumsweg 26 47652 Weeze, Gjermani
Data e skadimit 11 Apr 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Bashkpunues I adaptueshëm Komunikim
Kategoria Hoteleri
ID e punës #4483
Data e publikimit 11 Feb 2019 - 15:00
CHEFS CULINAR West GmbH & Co. KG
Adresa Holtumsweg 26 47652 Weeze
Emaili CHEFS CULINAR West GmbH & Co. KG Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Kërkojmë staf për hotel në Gjermaninë Jugore.
  • Puna kërkon aktivitete në kuzhinë dhe në servimin e ushqimit në sallën e ushqimit, ofrimin e ndihmës në kuzhinë, si dhe larjen e pastrimin e enëve.
Eksperiencat
  • Aplikuesit duhet të jenë të orientuar në shërbim dhe të jenë poashtu proficient në punën e tyre.
  • Kërkohet që përkundër cilësive personale dhe aftësive tuaja, por edhe përvojës ju t’a njihni rrjedhshëm gjuhën Gjermane.
  • Puna bazohet në ndërrime dhe ju kryesisht do paguheni varësisht prej marrëveshjeve kolektive
Kjo ofertë ka 0 aplikues dhe është shikuar 141 herë

#Marketing