Shërbëtor

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni München, Gjermani
Data e skadimit 12 Apr 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Bashkpunues I adaptueshëm Komunikim
Kategoria Shërbimi ndaj klientit
ID e punës #4496
Data e publikimit 12 Feb 2019 - 11:30
CHECK24 Services GmbH
Adresa Erika-Mann-Str. 62 Munich, Bavaria 80636 Germany
Emaili CHECK24 Services GmbH Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja https://www.linkedin.com/redirect?url=https%3A%2F%2Fjobs%2Echeck24%2Ede%2F&urlhash=vkGC
Rrjetet
Përshkrimi

Për kandidatin e duhur ofrojmë një punë mjaft eksituese, me mundësi sfiduese dhe një ambient të përshtatshëm për zhvillim profesional. Ne kemi një sërë programesh për trajnim brenda edukimit tonë të brendshëm të cilat iu ndihmojnë në zhvillimin tuaj

Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Planifikimi i kaftjallit, dhomës së konferencave
  • Sigurimi i cilësisë së kaftjallit dhe ushqimeve që shërbehen në dhomën e konferencave dhe banketeve
  • Porosia e produkteve
  • Trajnimi i punonjësve të rinj në lidhje me vendin tuaj të punës
  • Përdorimi i sistemeve të regjistrimit
  • Krijimi i një atmosfere të kënaqshme për musafirët
Eksperiencat
  • Ju duhet të jeni person entuziast dhe pozitiv dhe i aftë të punoni në një mjedis dinamik të punës..
  • Ndonjë çertifikim në këtë fushe do të ishte i mirëseardhur.
Kjo ofertë ka 1 aplikues dhe është shikuar 124 herë

#Marketing