Teknik per kafshet

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Montreal, Kanada
Data e skadimit 11 Feb 2020 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Administratë
ID e punës #9532
Data e publikimit 8 Nov 2019 - 11:19
Charles River
Adresa Montreal
Emaili Charles River Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë

• Te kontrolloje gjendjen shendetesore te kafshëve
• Te ushqeje kafshët me ushqimin e nevojshëm
• T’u ofroje dashuri kafshëve

Eksperiencat

• Trajnime veterinarie
• Pervoje me kafshe

Kjo ofertë ka 2 aplikues dhe është shikuar 152 herë