Mekanik (Ashensori)

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Charitépl. 1, 10117 Berlin, Germany, Gjermani
Data e skadimit 29 Feb 2020 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Bashkpunues Kujdesshmëri Organizativ Punë ekipore Saktësi
Kategoria Instalim - Mirëmbajtje - Riparim
ID e punës #4650
Data e publikimit 8 Nov 2019 - 09:45
Charité CFM Facility Management GmbH
Adresa Berlin, Germany
Emaili Charité CFM Facility Management GmbH Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Inspektimi, mirëmbajtja dhe riparimi i ashensorit
  • Mirembajtje dhe riparime te sistemeve pneumatike të tubave dhe kontejnerëve të kutive
  • Dhe mirembajtje dhe riparime te dalave elektromekanike të dyerve dhe portave
  • Mbikëqyrja e proceseve të prodhimit dhe zbatimi i masave të sigurimit
Eksperiencat
  • Trajnim ne mekanike ose elektronike ose te ngjajshme
  • Pervoja e punes do te ishte nje avantazh per secilin por jo kusht
  • Shkallë të lartë të fleksibilitetit, besueshmërinë dhe punën e përgjegjshme, puna ekipore
  • Gatishmeria per te udhetuar kudo qe kerkohet
Kjo ofertë ka 0 aplikues dhe është shikuar 523 herë

#Marketing