Saldues

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni 115 Hymus Blvd Pointe-Claire, Kanada
Data e skadimit 31 Jul 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Dëgjim Komunikim Kujdesshmëri Përgaditje
Kategoria Ndërtimtari
ID e punës #6282
Data e publikimit 15 May 2019 - 14:00
Chameleon Innovations
Adresa 115 Hymus Blvd Pointe-Claire, QC H9R 1E5
Emaili Chameleon Innovations Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

Kjo mundësi e artë pune do ofrojë shanse për zhvillim profesional për kandidatin e duhur.

Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Saldoni materiale të lëndës së parë, pajisje, komponente, nënkomponente, pjesë të përfunduara të kompanisë, për shërbimin e shitjes
  • Lexoni dhe interpretoni skicimet inxhinierike dhe printimet blu
  • Zbatoni standarde dhe procedura të kompanisë
  • Levizni pajisje dhe komponente në vendet e tyre
  • Pastroni pajisjet dhe e mbani pastër vendin e punës
  • Operoni me pajisjet gjysëmautomatike
  • Zbatoni detyra tjera sipas nevojës
Kjo ofertë ka 0 aplikues dhe është shikuar 168 herë

#Marketing