Dado - Kujdesje për Fëmijë

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Toronto, ON Kanada, Kanada
Data e skadimit 31 Jan 2020 Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Tjera
ID e punës #7875
Data e publikimit 12 Sep 2019 - 16:15
Central Nursing Agency
Adresa Toronto, ON Kanada
Emaili Central Nursing Agency Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Mbajini fëmijët të sigurt
  • Larja e rrobave dhe hekurosjes së fëmijëve, ndryshimi dhe bërja e shtretërve të fëmijëve
  • Përgatitja e vakteve të fëmijëve
  • Blerja për sende ushqimore,veprat
  • Merrni pjesë në çdo takim ose ngjarje,nga e cila kërkohet që fëmija të marrë pjesë
  • Ndihmoni me detyrat e shtëpisë
Eksperiencat
  • Diploma e shkollës së mesme
  • Keni aftësi themelore të kujdesit për fëmijë,si dhe keni durim dhe energji
Kjo ofertë ka 2 aplikues dhe është shikuar 390 herë

#Marketing