Punëtor i depove

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Langley, BC Kanada, Kanada
Data e skadimit 7 Feb 2020 Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Tjera
ID e punës #7878
Data e publikimit 12 Sep 2019 - 17:00
Cascadia Metals
Adresa Langley, BC Kanada
Emaili Cascadia Metals Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Operoni një pirun për të lëvizur materialin brenda depove dhe oborrit
  • Ngarkimi dhe shkarkimi i kamionëve
  • Ngarkoni fletat metalike
  • Trajtimi i përgjithshëm i materialit dhe mbajtja e shtëpisë
Eksperiencat
  • Duhet të jetë i besueshëm dhe i përpiktë
  • Përvoja e trajtimit të çelikut dhe / ose depo e preferuar por jo e detyrueshme
  • Certifikimi i Forklift është i detyrueshëm
  • Fleksibiliteti në gjendje të bëjë shumë detyra dhe të punojë si pjesë e një ekipi
Kjo ofertë ka 0 aplikues dhe është shikuar 292 herë

#Marketing