Kamarier, Kuzhinier

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Prishtine, Kosovë
Data e skadimit 20 Jun 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Hoteleri
ID e punës #6899
Data e publikimit 12 Jun 2019 - 15:00
Casa Rita Restaurant
Adresa Prishtine
Emaili [email protected]
Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

Casa Rita Restaurant, Prishtinë

Hap konkurs për pozitat:

  • Kamarier, dhe
  • Kuzhinier
Detyrat dhe Përgjegjësitë

KAMARIER

  • Detyra e kamarierit është që të komunikojë dhe mirëpret çdo mysafir me shërbim cilësor.
  • Mysafirët presin nga kamarieri që t'u servohet ushqimi dhe pijet me shpejtësi dhe mirësjellje.
  • Dija e kamarierit rreth ushqimit, pijeve dhe sistemit të punës është ajo që u jep mysafirëve “Shërbim të Veçantë”.
  • Bashkëpunimi mes kolegëve është po aq i rëndësishëm.

KUZHINIER

  • Të ketë njohuri rreth kuzhinave të ndryshme dhe të përfshij ushqime të reja në menytë javore apo sezonale.
  • Përgjegjësi rreth mirëmbajtjes së kuzhinës dhe mbarëvajtjes së punës
  • Komunikim me stafin e kuzhinës dhe menaxherin e restaurantit.

Aplikantët mund të kontaktojnë në 044-524-442 apo në email adresën: [email protected]

#Marketing