Kamarier/e (2)

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Prishtinë, Kosovë
Data e skadimit 19 Aug 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Administrativ Analitik Ballafaqimi me të tjerët Dëgjim Komunikim Përdorimi i pajisjeve Përgaditje Përgjegjshmëri
Kategoria Restaurant
ID e punës #7423
Data e publikimit 14 Aug 2019 - 14:00
Casa Rita Restaurant
Adresa Prishtine
Emaili [email protected]
Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Detyra e kamarierit eshte qe te komunikoje dhe mirepret cdo musafire me sherbim cilesore. 
  • Musafiret presin nga kamarieri/ja qe te u servohet ushqimi dhe pijet me shpejtesi dhe miresjellje. 
  • Dija e kamarierit rreth ushqimit, pijeve dhe sistemit te punes eshte ajo qe u jep musafireve “Sherbim te Vecante” 
  • Bashkepunimi mes kolegeve eshte po aq I rendesishem.
Eksperiencat

Detyra e kamarierit eshte qe te komunikoje dhe mirepret cdo musafire me sherbim cilesore. 

Musafiret presin nga kamarieri/ja qe te u servohet ushqimi dhe pijet me shpejtesi dhe miresjellje. 

Dija e kamarierit rreth ushqimit, pijeve dhe sistemit te punes eshte ajo qe u jep musafireve “Sherbim te Vecante” 

Bashkepunimi mes kolegeve eshte po aq I rendesishem.

Te gjithe aplikuesit me eksperience pune kane perparesi dhe vlersimi per page behet permes eksperiences se punes.

#Marketing